Payment Methods

1. Αντικαταβολή
Σύμφωνα με αυτή την υπηρεσία, πρέπει να καταβάλλετε την αντίστοιχη αξία της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η χρέωση της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 2.20 ευρώ. Η αντικαταβολή αποτελεί τρόπο πληρωμής μόνο για παραδόσεις δεμάτων εντός Ελλάδας.

2. Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα
Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου της εγκυρότητάς της, πιστοποίησης των στοιχείων της και της διαθεσιμότητας υπολοίπου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα, τότε η παραγγελία ακυρώνεται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω καρτών προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

3. Κατάθεση σε τράπεζα
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει η πληρωμή. Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται με την κατάθεση του συνολικού ποσού γράφοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας ή το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία. ΠΡΟΣΟΧΉ! Σας ενημερώνουμε πως η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 6 ημέρες από την ήμερα της παραγγελίας, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται. Το δέμα δεν αποστέλλεται εάν δεν φανεί η κατάθεση στο σύστημα. Η πληρωμή ΔΕΝ πρέπει να γίνει από διαφορετική τράπεζα δηλαδή από τις ακόλουθες που διαθέτουμε λογαριασμό (π.χ. μεταφορά του ποσού μέσω εμβάσματος από Eurobank σε Πειραιώς). Σε περίπτωση που επιθυμείτε παρόλα αυτά να πραγματοποιήσετε έμβασμα από τρίτη τράπεζα, πρέπει να χρεωθείτε εξολοκλήρου την προμήθεια αυτής της συναλλαγής.

Διαθέσιμοι λογαριασμοί:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

IBAN: GR7101104720000047244016383

Alpha Bank

IBAN: GR1701408770877002002001345

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR0201712400006240162043881

Όνομα δικαιούχου: Γούνες Μαντζιάρης Βασίλειος Ε.Ε.

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0